menü

Black-cheeked Waxbill
Brunhilda erythronotos
Estrildidae család fajai

ad. hím

ország allokációk

létező

Angola · Botswana · Kenya · Namibia · Rwanda · South Africa · Tanzania, United Republic of · Uganda · Zambia · Zimbabwe ·
forrás: IUCN 2025. IUCN Red List of Threatened Species. Version 2025-1 <www.iucnredlist.org>
értékeléi adatok: |

Songbirds and kin

védelmi státusz

  • CITES
    nincs listázva
  • Regulation (EG) Nr. 865/2006
    nincs listázva
  • Német Szövetségi Természetvédelmi Törvény §44
    nincs listázva